telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

A kondenzáció előnyeiről

A környezetbarát kondenzációs kazánok az égéstermékek hőjét is hasznosítják, így lényegesen magasabb hatásfokkal működnek, mint hagyományos társaik. Míg utóbbiak esetében a füstgáz a kéményen át távozik, a modern kondenzációs berendezések esetében a gőz lecsapatásra kerül, így annak hőenergiája is hasznosul. Ezzel nem csak a fűtési érték lesz magasabb, de kevesebb káros anyag kerül a levegőbe, ami igazán környezetkímélő megoldást jelent.

Viadrus kazánok akár 6 év gyártói garanciával!

Az általunk forgalmazott Viadrus márkájú kondenzációs készülékeket nagy teljesítmény, megbízható működés és könnyű kezelhetőség jellemzi! A több féle színben és kapacitással is rendelhető berendezésekhez külső hőmérséklet ellenőrzőt is adunk, hogy könnyebben szabályozhassa otthona melegét. A megfelelő kémény kialakításában szakembereink segítenek, a kiszállítás pedig országosan díjtalan! Hívjon minket, kérjen tanácsot munkatársainktól!

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH