telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!
Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:

Minőségi Montel és Schiedel kémények

Webáruházunk kínálatában a világ élvonalába tartozó gyártók termékeit találja! Minden modell többféle átmérővel és méretben is kapható, így biztosan az igényeinek megfelelő darabot választhatja. Tekintse meg kéményeinket és rendeljen ingyenen házhozszállítással!

A Schiedel kéményekről

A kiváló huzatosságot biztosító Schiedel kémények nagy tömörségű alapanyaguknak köszönhetően rendkívül tűzbiztosak, így használatukkal elkerülhetők az esetleges balesetek. Kiválóan ellenállnak a nedvességnek és a korróziónak, így igazán tartós megoldást jelentenek. Könnyű összeszerelhetőségük miatt igen népszerűvé váltak az elmúlt időben!

A Montel kéményekről

A Montel kémények alacsony áraikkal és magas minőségükkel tűnnek ki vetélytársaik közül. Felhasználási lehetőségiek rendkívül sokoldalúak, így szinte bármilyen fűtési rendszerrel kompatibilisek. Gyorsan és egyszerűen beépíthetőek, hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig generációkon át gondoskodhatnak a biztonságos füstelvezetésről!

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH