telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Gondoskodjon a füstelvezetésről is!

Az ideális tüzelőanyag kiválasztása csak az első lépés az optimális fűtési rendszer kialakításában. Legalább ennyire fontos a megfelelő füstelvezető rendszer kiépítése is! Cégünk ebben minden segítséget megad Önnek! Válogasson webáruházunk termékei között, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, ha egyedi kémény építését tervezi!

Első osztályú megoldások

Az általunk forgalmazott és épített Schiedel és Montel kémények a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelnek. A könnyen beüzemelhető és tartós típusok kiváló huzatosságot biztosítanak, így garantálva a biztonságot és a hatékonyságot. Energiatakarékos elemes kéményeinkkel jelentős összegeket spórolhat egy-egy fűtési szezon során. Felkészült szakembereink rövid határidővel és az előírások figyelembevételével dolgoznak, segítenek a megfelelő típus kiválasztásában, és igény esetén meglévő kéményét is elbontják! Komplex fűtéstechnikai megoldásokat kínálunk - keressen minket!

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH