telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

 

Megbízható gyártók, kifogástalan minőség

A termékpaletta összeállításánál különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek első osztályú termékeket adhassunk át! Az általunk forgalmazott kiegészítők a piac meghatározó cégeitől származnak, így garantáltan megfelelnek majd az Ön igényeinek. Rendeljen biztonságosan és egyszerűen, ingyenes kiszállítással!

Kandalló építene? Segítünk!

Webáruházunkban a kandalló építéshez szükséges minden alapanyagot megtalál, a tűzálló ragasztóktól kezdve a szellőzőrácsokon át egészen a kályhacsőig! Szakembereink tanácsokkal és tippekkel látják el vásárlás során, sőt, akár a kandalló építés teljes folyamatát cégünkre bízhatja. Több éves tapasztalattal és megannyi elégedett ügyféllel a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy kezünkből álmai kandallója kerül majd ki! Keressen minket bizalommal!

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH