telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

 

A hordozható kályhák előnyei:

Egy hordozható kályha legnagyobb előnye annak kis helyigényében rejlik. A kisebb méret, kisebb tűzteret és így kisebb leadott teljesítményt is jelent, mely miatt egy hordozható kályha nagyobb ingatlanok esetén sajnos elsődleges fűtési rendszerként nem állja meg a helyét. Kisebb ingatlanok, mellékhelyiségek, irodák, vagy nyaralók felfűtésére azonban egy hordozható kályha kiváló választás lehet. A kisebb tűztér méretnek és teljesítménynek köszönhetően kisebb méretű kéményrendszerek esetén is nyugodtan használhatja őket. A hordozható kályhák samott égésterének köszönhetően hő leadásuk nagyon hatékony. Emellett mobilitásának köszönhetően egy hordozható kályha sokkal könnyebben mozgatható, ha Ön esetleg elköltözne. Hordozható kályha kínálatunkban a légfűtéses és a vízteres modelleket egyaránt megtalálhatja.

Tudta? Cégünk nem csak kályhák forgalmazásával, de kandalló építéssel is foglalkozik! Keressen minket bizalommal!Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH