telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!
Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:

A meghitt hangulatért

A légfűtéses kandalló tűzterek közvetlenül a lakás levegőjét képesek fűteni. A légfűtéses kandalló tűzterek nagy előnye, hogy központi fűtési, vízteres rendszer hiányában is beépíthetőek és hatékonyan üzemeltethetőek. Egy légfűtéses tűztér elsősorban kiegészítő fűtési alternatívaként lehet kiváló választás, illetve abban az esetben, ha kandallónkat csak az adott helyiség fűtésére szeretnénk használni. Persze arra is lehetőség van, hogy egy ilyen légfűtéses kandalló több helyiséget is ellásson kellemes, meleg levegővel, ehhez azonban egy gravitációs, vagy ventilátoros rendszer kiépítésére is szükség lesz, mely a meleg levegőt képes eljuttatni a többi szobába. Egy kisebb alapterületű, vagy többé-kevésbé egy légterű otthon esetében azonban egy légfűtéses kandalló tűztér kiváló választás lehet.

A legtöbben azonban a légfűtéses kandalló tűzterek mellett azért teszik le voksukat, mert szeretnék otthonukba becsempészni a kandallóban lobogó tűz igéző látványát, viszont elsődleges fűtési rendszerként szeretnék megtartani régi gáz, vagy vegyes tüzelésű, vízteres rendszerüket. Egy légfűtéses kandalló tűztér még ilyen kiegészítő fűtési megoldásként is akár 40 %-kal csökkentheti fűtési kiadásainkat.

Kínálatunkban található légfűtéses kandalló tűzterek legfőbb tulajdonságai:

- a légfűtéses tűzterek hegesztései robotizáltak
- friss levegő betáp szabályozható bennük
- a légfűtéses kandalló tűzterek automata pillangószeleppel rendelkeznek
- kerámia üveglappal rendelkeznek, melyek 800 c –ig hőállóak
- a légfűtéses tűzterek acélszerkezetesek és nagy falvastagságúak

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH