telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!
Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:

Otthona új dísze

Egy nagyobb teljesítményű vízteres kandallóbetét akár még az otthon használati melegvizét is képes előállítani. Ha egy vízteres kandallóbetét vásárlása mellett dönt, akkor fontos, hogy ne csak az összteljesítményt, hanem a névleges vízoldali teljesítményt is figyelembe vegye a tűztérbetét kiválasztásánál. Egy vízteres kandalló tűztér ugyanis nem képes az összes általa termelt hőt átadni a rendszerben keringő víznek. A tűztérnyílás, vagy éppen az üvegfelület mérete mind olyan tényezők, melyek hatással vannak arra, hogy egy vízteres kandalló tűztér a hő hány százalékát képes átadni a rendszerben keringő meleg víznek.

Egy vízteres kandallóbetét másik nagy előnye a légfűtésesekkel szemben, hogy az otthont sokkal egyenletesebben képes felfűteni, valamint ha a kandallóban kialszik a tűz, a vízteres rendszer még akkor is sokáig képes melegen tartani a lakás levegőjét. Természetesen a vízteres kandalló tűzterek is rendelkeznek a nem mindennapi belsőépítészeti, díszítő funkcióval.

Vízteres kandallóbetét további előnyei:

- a vízteres kandalló tűzterek acélszerkezete nagy vastagsággal bír
- az összes vízteres kandalló tűztér automata pillangószeleppel van ellátva
- a vízteres kandalló tűzterek hegesztései robotizáltak
- a vízteres kandalló tűzterek szabályozható friss levegő betáppal rendelkeznek
- minden vízteres kandalló tűztér olyan kerámia üveglappal van ellátva, mely 800 c -ig hőálló

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH