telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Airfel nverteres split klíma 3,6kW-os

Airfel nverteres split klíma 3,6kW-os
zoom
Airfel nverteres split klíma 3,6kW-os
Airfel nverteres split klíma 3,6kW-os
Airfel nverteres split klíma 3,6kW-os

Ha otthona fűtésére vagy hűtésére keres megoldást, az Airfel 3,6 kW teljesítményű, inverteres kompresszorral rendelkező split klíma mindkét esetben megfelelő választás lehet. 

Az készülék SCOP száma, azaz szezonális fűtési hatékonysága 4, míg szezonális hűtési hatékonysága (SEER) 6,2. Ezek alapján az energiaosztály besorolása az EU-s szabályoknak megfelelően hűtés esetén A++, fűtéskor pedig A+.

Az inverteres légkondik teljesítménye igazodik a helység hőmérsékletéhez, vagyis a beállított hőfokhoz közeledve egyre kisebb lesz, így biztosítva az alacsonyabb energia fogyasztást és a folyamatos hőmérséklet tartást. A gyors hűtő-fűtő funkciónak köszönhetően pedig pár pillanat alatt elérhető a kívánt hőfok. 

Az Airfel klíma használata rendkívül komfortos, hiszen a beltéri egység a levegőt négy irányban képes áramoltatni, mindezt alacsony zajszinttel. A pihentető éjszakai alvást tovább segítheti az alvó funkcióval (SLEEP), mely alatt a ventilátor automatikusan vált sebességet és az éjjeli órákban alacsonyabb fokozaton működik egészen hajnalig, amikor is szintén automatikus módon kikapcsol, ezzel további energiát spórolva önnek. Párás helységekben a párátlanító funkcióval megakadályozhatja a baktériumok megtelepedését és elszaporodását a beltéri egységben. 

A készülék hibaelemző rendszerrel is el van látva, mely által az esetleges problémákra hamarabb fény derül, így a hibaelhárítás is sokkal gyorsabb. Klímáink továbbá külön díj ellenében WiFi egységgel is bővíthetőek, így bármikor, bárhonnan egyszerűen szabályozhatja otthona hőmérsékletét.

 

- Hűtő teljesítmény 3,6kW
- Fűtő teljesítmény 2,7kW
- Energiaosztály (fűtés) A+
- Energiaosztály (hűtés) A++
- Szín  Fehér
- Hűtőközeg R32
- Kompresszor  inverteres
- Szélesség (beltéri egység) 805mm
- Magasság (beltéri egység) 285mm
- Mélység (beltéri egység) 194mm
- Szélesség (kültéri egység) 720mm
- Magasság (kültéri egység) 495mm
- Mélység (kültéri egység) 270mm
- Súly (beltéri egység) 7,6/9,8kg
- Súly (kültéri egység) 22,8/24,7kg 

 

Ár: 169 900 Ft
Klíma beépítés ajánlatot kér:
Kérdezek a termékről
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH