telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Whirlpool SPIW 309L inverteres split klíma 2,6kW-os

Whirlpool SPIW 309L inverteres split klíma 2,6kW-os
zoom
Whirlpool SPIW 309L inverteres split klíma 2,6kW-os
Whirlpool SPIW 309L inverteres split klíma 2,6kW-os
Whirlpool SPIW 309L inverteres split klíma 2,6kW-os

Tegye próbára a Whirlpool SPIW 309L split klímaberendezést, amely 2,6 kW teljesítménnyel és prémium inverteres technológiával szolgálja az ön és családja kényelmét. A számos funkcióval rendelkező készülék hatékony működése garantált, rendkívül alacsony zajszint mellett.

Premium Inverter technológia

A Whirlpool klímaberendezések Inverter Plus technológiájának köszönhetően a kívánt hőmérséklet gyorsan és hatékonyan érhető el. Az inverteres technológia másik nagy előnye, hogy a beállított hőfokot huzamos ideig, nagyobb ingadozások nélkül képes tartani a helységben, ezáltal energiát takarít meg és növeli a komfortérzetet.

Hatodik érzék technológia

Bízza a megfelelő funkció kiválasztását a hatodik érzék technológiára, amely működését érzékeny szenzorok biztosítják. Ezek a helység különböző pontjain mérik a hőmérsékletet, a készülék pedig a mért értékeknek megfelelően automatikusan választ a hűtés, fűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés funkciók közül. Ha viszont manuálisan történik az értékek beállítása, arra a készülék emlékezni fog a legközelebbi bekapcsoláskor is.

Öntisztító funkció

A Whirlpool SPIW 309L készülék öntisztító rendszerrel van ellátva, amely átveszi öntől a kellemetlen feladatot. A tiszta klímaberendezés nem csak a levegő minősége miatt fontos, hanem a hatékony energiafelhasználás szempontjából is. A rendszer működése abból áll, hogy a kondenzációs folyamat alatt kelekező folyadék a távozáskor kimossa a hőcserélő környékén található koszt. A készülék ventilátora kikapcsolás után még 10 percen keresztül működik, hogy a nedvesség tökéletesen felszáradjon.

1 W-os StandBy mód

Távolléte esetén kapcsolja be a rendkívül energiatakarékos készenléti üzemmódot, ami alatt a klímaberendezés nem fogyaszt többet óránként 1W-nál. Ezzel nem csak energiát, hanem több ezer forintot is meg tud spórolni egy év alatt. 

Turbo (Jet) hűtés

A gyorsfűtés funkció bekapcsolásához nem kell mást tennie, mint megnyomnia a távírányító egy gombját, és a berendezés ventilátora máris maximális fordulatszámon kezd pörögni. A helység így rendkívül gyorsan képes lehűlni 18 °C fokra, és ezt nem befolyásolják a korábbi beállítások. 

Round-U hőmérséklet szabályozás

Tartsa maga mellett a készülék távirányítóját, hogy az azon található érzékelők az ön közvetlen közelében mérhessék a hőmérsékletet. A készülék így képes lesz az ön környezetének megfelelő hőmérsékletet beállítani, szem előtt tartva a maximális komfortérzetét.

Energiatakarékos üzemmód

A Whirlpool SPIW 309L készülék energiaosztálya fűtéskor A+, hűtéskor pedig A++. Ráadásul Eco üzemmódra váltáskor a klímaberendezés működése még ennél is takarékosabb lehet, nem veszélyeztetve ezzel a szoba optimális hőmérsékleten tartását.

Alvás üzemmód

Biztosítsa a zavartalan éjszakai pihenést az alvás funkció alkalmazásával, mely az alvás fázisait figyelembe véve szabályozza a hőmérsékletet, illetve a levegő áramlásának sebességét, így teremtve meg a legoptimálisabb körülményeket a mély alváshoz. Egyéni alvás üzemmódban manuálisan is megadhatja az ön számára ideális beállításokat.

Éjszakai üzemmód

Éjszakai üzemmódban az összes világító jelzés lekapcsol a berendezésen, hogy ön tökéletes sötétségben pihenhessen. 

Catechin szűrő

Szüntesse meg a beltérben keringő nemkívánatos szagokat vagy füstöt a Catechin szűrő segítségével.

HEPA szűrő

A kiváló HEPA szűrő által a levegő megtisztítható a portól, és kiszűri az egészen apró, 0,3 mikron méretű mikrobákat. 

 • Kivitel: Oldalfali inverteres klíma
 • Helyiség méret: 8 - 28 m2
 • Fűtő teljesítmény: 2,7 kW
 • Hűtő teljesítmény: 2,6 kW1 W-os StandBy mód
 • 6. Érzék technológia
 • Alvás üzemmód
 • Auto-újraindítás
 • Catechin szűrő
 • Éjszakai üzemmód
 • Energiatakarékos üzemmód
 • Extra gyors hűtés/fűtés
 • Fantasia design
 • Fehér LED kijelző
 • HEPA szűrő
 • Mosható antibakteriális szűrő
 • Öntisztító funkció
 • Páramentesítő funkció
 • Premium Inverter technológia
 • Round-U hőmérséklet szabályozás
 • Turbo (Jet) hűtés

 

- Hűtő teljesítmény  2,6kW
- Fűtő teljesítmény 2kW
- Energiaosztály (fűtés) A+
- Energiaosztály (hűtés) A++
- Szín Fehér
- Hűtőközeg R32
- Kompresszor inverteres
- Szélesség (beltéri egység) 818mm
- Magasság (beltéri egység) 270mm
- Mélység (beltéri egység) 217mm
- Szélesség (kültéri egység) 660mm
- Magasság (kültéri egység) 482mm
- Mélység (kültéri egység) 240mm
- Súly (beltéri egység) 7,5kg
- Súly (kültéri egység) 22kg

Ár: 142 990 Ft
Klíma beépítés ajánlatot kér:
Kérdezek a termékről
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH